QQ Messenger

QQ Messenger voor Mac

Chatprogramma met potentie

Met het gratis QQ Messenger chat je online met je vrienden. De applicatie van Chinese bodem is met meer dan 500 miljoen accounts een van 's werelds populairste instant messengers (IM). Het leeuwendeel van de chatters gebruikt echter de veel verder... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Foto's en bestanden delen
  • Screenshots sturen in chatraampje

TEGEN

  • Inloggen enkel met ID-nummer
  • Moeilijk zoeken naar contacten
  • Geen audio- en videochat
  • Geen besturing op afstand van computers

Gemiddeld
6

Met het gratis QQ Messenger chat je online met je vrienden. De applicatie van Chinese bodem is met meer dan 500 miljoen accounts een van 's werelds populairste instant messengers (IM). Het leeuwendeel van de chatters gebruikt echter de veel verder ontwikkelde Windows-versie van het programma.

In het verre Oosten is niet Windows Live Messenger maar QQ Messenger hét chatprogramma. Net als met andere bekende IM's groepeer je contacten in categorieën, communiceer je met smileys en deel je foto's en bestanden. Schermafbeeldingen maak én verstuur je bovendien in luttele seconden.

De Windows-versie van QQ Messenger onderscheidt zich daarnaast van zijn concurrenten met een schitterend interface en besturing op afstand van andere computers. Met de Mac-versie houdt het hier echter op: QQ Messenger voor Apple-fanaten is nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. Het menu ziet er heel sober uit en ook audio- en videochat maken (voorlopig) geen deel uit van het repertoire. Bovendien log je (net als op Windows) enkel in met een ID-nummer, zoals in ICQ.

Vooralsnog doet de Mac-versie van QQ Messenger onder voor chatapplicaties als Adium en Mercury Messenger. Hou de ontwikkeling van de software echter in de gaten, want getuige de Windows-versie is de potentie ontzettend groot.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

QQ Messenger

Download

QQ Messenger International 1.1

Beoordelingen about QQ Messenger

Promotie×